Некоторые международно-правовые аспекты выдачи преступников - Л. Л. Саргсян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հանցագործռւթյունները հիմնականում դուրս են գալիս մի պետության սահմաններից և տարածվում աշխարհով մեկ՝ պետությունների համար սւնհրաժեշտություն առաջացնելով ավելի զգոն լինելու և ուժեղացնելու համագործակցությունը հանցագործությունների դեմ պայքարում: Պետությունները փորձում են միջազգային-իրավական կարգավորման ենթարկել այդ խնդիրները, որի համար կնքվում են քրեական գործերին վերաբերող իրավական օգնության երկկողմանի, բազմակողմանի միջազգային պայմանագրեր:
Keywords: Law