Родственные слова в двуязычном словаре (на материале русского и армянского языков) - А. Р. Гарегинян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Օտար լեզվի արագ ուսուցումը այսօր գիտության ամենաարդիական հարցերից է, և նրա լուծումը անմիջականորեն կապված է լեզվաբանական ուսումնասիրությունների, մանավանդ երկլեզվյան բառարանների ստեղծման հետ:
Keywords: Philology; Linguistics; Language and Literature