К понятию музыкального жанра и полижанровости (полижанровость в произведениях Ф. Шопена) - Т. Э. Самвелян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Խնդրո առարկա հիմնահարցի հետազոտման համար բարենպաստ նյութ է հանդիսացել լեհ մեծ երգահան Ֆ.Շոպենի ստեղծագործությունը: Նրա ստեղծագործությունը ներառում է ժանրային շատ կողմեր՝ քայլերգ, տարատեսակ պարեր, ռոմանսներ, բարկարոլա, սերենադ, երկերգ, համերգ:
Keywords: M Music and Books on Music; M Music