Психологическое состояние человека — функция времени - Ф. О. Даниелян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Կյանքի դժվարին իրադրություններում մարդը պետք է կարողանա հսկել իր հոգեբանական վիճակը՝ կանխատեսելով իր գործողությունների սպասվող ելքը և դրանով իսկ կանխարգելելով վատթարագույնը: Նման կանխատեսումը հնարավոր է, եթե հայտնի լինի որոշակի օրինաչափություն՝ մարդու հոգեբանական իրավիճակների փոփոխման և կյանքում դրանց դրսևորման միջև՝ կախված ժամանակից:
Keywords: B Philosophy; Psychology; Religion; Psychology