Պետական բյուջեի ընթացիկ դեֆիցիտի արդյունավետ կառավարումը դինամիկ ծրագրավորման մեթոդի կիրառությամբ - Ա. Ս. Ջանջուղազյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Эффективная организация процесса исполнения государственного бюджета является важнейшим фактором в обеспечении динамичного развития нашей экономики.
Keywords: H Social Sciences; Economic Theory; Finance