Аудиторская проверка как метод выявления фактического наличия ценностей - А. Г. Манукян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հայաստանի Հանրապետությունում սեփականության տարբեր ձևերի՝ ձեռնարկությունների և կազմակերպությունների առկայությունը առաջ է բերում տնտհաշվարկային վերահսկողական մարմինների ստեղծման անհրաժեշտություն, այն է՝ աուդիտորական ձեռնարկություններ։
Keywords: H Social Sciences; Economic Theory; Finance