Ազգային խնդիրները վերակազմյալ հնչակյան կուսակցության մամուլում (1911-1921) - Հովհաննիսյան, Գեղամ Հ. (ՀՀ ԳԱԱ «Գիտություն» հրատ.)
Издававшиеся в 1911-1921 гг. органы армянской либеральной прессы («Арагац», «Айкашен», «Пахак») освещали армянскую национально-культурную жизнь и поднимали многочисленные вопросы, волновавшие армянский народ. The organs of the Armenian liberal press published between 1911 and 1921 (“Aragats,” “Haykashen,” “Pahak”) extensively covered Armenian national and cultural life, addressing numerous issues that concerned the Armenian people.
Keywords: Նոր և նորագույն ժամանակաշրջանների պատմության