Էթնոհոգեբանական մեթոդաբանության որոշ խնդիրների շուրջ - Սարգսյան, Արմենուհի (Գյումրի)
Էթնիկ հոգեբանության մեթոդաբանությունը ամենաընդհանուր պատկերացումներն են այս գիտության գաղափարական դիրքերի, ճանաչողության հիմնական օրենքների և կոնկրետ էթնիկ համայնքների ներկայացուցիչների ազգային հոգեբանական բնութագրերի ըմբռնման վերաբերյալ: Методология этнической психологии представляет собой наиболее общее понимание идеологических позиций этой науки, основных закономерностей познания и национальных психологических особенностей представителей конкретных этнических общностей. The methodology of ethnic psychology represents the most general understanding of the ideological positions of this science, the basic laws of cognition and national psychological characteristics of representatives of specific ethnic communities.
Keywords: Երաժշտագիտություն