«Դատարկված բնի» համախտանիշ ունեցող ընտանիքներ (էթնոհոգեբանական ուսումնասիրություն) - Սահակյան, Կարինե; Հովհաննիսյան, Ռոզա (Գյումրի)
Զեկուցման առանցքում «Դատարկված բնի համախտանիշ» ունեցող ընտանիքների սոցիալ-հոգեբանական վիճակի քննությունն է, որը, անշուշտ, սրվել է 21-րդ դարի նորանոր մարտահրավերների (Արցախյան պատերազմներ, համավարակ) համապատկերում։ The report delves into the socio-psychological state of families experiencing 'Empty Nest Syndrome,' a condition notably amplified by the unique challenges of the 21st century, such as the Artsakh wars and the pandemic. В центре внимания доклада – изучение социально-психологи- ческого состояния семей с «синдромом пустого гнезда», которое, безусловно, усугубляется новыми вызовами XXI века (Арцахские войны, пандемия).
Keywords: Երաժշտագիտություն