Геймификация в страховании: новый вектор развития сферы услуг - Карпенко, Анастасия (ՀՀ ԳԱԱ ՏԻ)
В статье исследовано роль страховых услуг в экономике и их вклад в социальную стабильность. Основное внимание уделяется мотивации персонала как драйверу успеха страховых компаний. The article examines the role of insurance services in the economy and their contribution to social stability. The main attention is paid to personnel motivation as a driver of the success of insurance companies. Հոդվածում ուսումնասիրվում է ապահովագրական ծառայությունների դերը տնտեսության մեջ և դրանց ներդրումը սոցիալական կայունության մեջ: Հիմնական ուշադրությունը հատկացվում է անձնակազմի շահադրդմանը՝ որպես ապահովագրական ընկերությունների հաջողության խթան:
Keywords: Страховые услуги