Թվային տեխնոլոգիաները որպես վերականգնող գյուղատնտեսության խթան - Խաչատրյան, Լիանա; Քոչարյան, Ծովինար (ՀՀ ԳԱԱ ՏԻ)
Յուրաքանչյուր երկրի տնտեսական զարգացման աստիճանը բնութագրող հիմնական ցուցանիշներից է բնակչության պարենային անվտանգության ապահովումը, որի առանցքը գյուղատնտեսության ոլորտն է։ Одним из основных показателей, характеризующих степень экономического развития каждой страны, является продовольственная безопасность населения, ядром которой является аграрный сектор. One of the main indicators characterizing the degree of economic development of each country is the food security of the population, the core of which is the agricultural sector.
Keywords: Տնտեսություն