Արհեստական բանականության գործիքների կիրառումը միգրանտների ինտեգրման գործընթացում - Սարգսյան, Անուշ (ՀՀ ԳԱԱ ՏԻ)
Նոր հասարակությանը միգրանտների ինտեգրումը բավական բարդ և ժամանակատար գործընթաց է, որը կարող է զգալիորեն հեշտանալ Արհեստական բանականության գործիքների կիրառման շնորհիվ: The integration of migrants into new societies is a complex and time-consuming process that can be significantly simplified through the use of Artificial Intelligence (AI) tools. Интеграция мигрантов в новые общества – это сложный и продолжительный процесс, который может быть значительно упрощен с помощью инструментов на основе искусственного интеллекта (ИИ).
Keywords: Արհեստական բանականություն