Հայաստանի ժողովրդագրական դիվանագիտության խնդիրները - Մանասերյան, Թաթուլ (ՀՀ ԳԱԱ ՏԻ)
Ի տարբերություն Հայաստանի, ժամանակակից աշխարհում նկատվում է բնակչության թվի շարունակական աճ, մինչդեռ յուրաքանչյուր երկիր ունի իր ժողովրդագրական գործընթացները՝ ուղղված բնակչության թվի ավելացմանը կամ կրճատմանը։ Unlike Armenia, in the modern world there is a continuous growth of population, while each country has its own demographic processes aimed at increasing or decreasing the population. В отличие от Армении, в современном мире происходит непрерывный рост населения, при этом в каждой стране происходят свои демографические процессы, направленные на увеличение или уменьшение численности населения.
Keywords: Մակրոտնտեսագիտություն