Универсальный экспресс-прогноз исхода чрезвычайных ситуаций и жизни человека - Ф. О. Даниелян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Ամբողջ գիտակից կյանքի ընթացքում մարդու առջև բազմիցս ծառանում է տարբեր իրադրություններում ճիշտ կողմնորոշվելու խնդիրը։ Անկախ կյանքի փորձից և հասարակության մեջ զբաղեցրած դիրքից, մարդիկ հաճախակի սխալ որոշումներ են ընդունում, որոնք կարելի է կանխել։ Առաջարկվող մեթոդի հիմքում դրված է հնագույն չինական փիլիսոփայության աշխարհըմբռնումը։
Keywords: B Philosophy; Psychology; Religion; Logic; Psychology