Մանկական գրականությունը որպես մատաղ սերնդի գեղագիտական դաստիարակության կարևոր միջոց - Քոչարյան, Ամալյա
Հոդվածի նպատակն է՝ նորագույն շրջանի մանկագիր բանաստեղծների ստեղծագործությունների միջոցով ներկայացնել այն եղանակներն ու ձևերը, որոնք կարող են օգտակար լինել տարրական ու միջին դասարանների աշակերտների գեղագիտական դաստիարակության կազմակերպման համար: Цель статьи – посредством произведений детских писателей новейшего времени представить те способы и формы, которые могут оказаться полезными при организации процесса эстетического воспитания учащихся начальной и средней школы. The purpose of the article is to present the ways and styles which can be useful for organization of aesthetic education of elementary and middle school students, through the works of the modern period children's poets.
Keywords: Գրականագիտություն