Կոմիտասի մանկավարժական գործունեությունը - Կոստանյան, Արուսյակ
Հոդվածում քննարկվում են Կոմիտասի մանկավարժական գործունեությամբ պայմանավորված խնդիրներ, որոնք հույժ կարևոր ու արդիական են նաև մեր օրերում: Статья посвящена педагогической деятельности Комитаса, которая очень важна и актуальна в наши дни. The article focuses on Komitas' pedagogical activities, which are very important and relevant in our day too.
Keywords: Մանկավարժություն