Անգլերենի դարձվածաբանական միավորների ուսուցումն ՀՀ ուսումնական հաստատություններում (դպրոցներում և բուհերում) - Լալաբեգյան, Անահիտ; Միրզոյան, Լուսինե
Սույն հոդվածում խոսվում է ուսումնական հաստատություններում անգլերենի դարձվածքների ուսուցման գործընթացում տեսանյութերի և գովազդների օգտագործման կարևորության մասին: Լուսաբանվում են նաև մի շարք հնարներ ու միջոցներ, որոնք հնարավորինս դյուրին են դարձնում այս միավորների ուսուցումը` դրանով իսկ նպաստելով անգլերենի հատկապես բանավոր խոսքի զարգացմանն ու բարելավմանը: В данной статье обсуждается важность использования видеоматериалов и рекламных роликов при преподавании английских идиом в учебных заведениях. Так же рассматривается ряд инструментов и средств, которые облегчают обучение этих единиц, тем самым способствуя развитию и улучшению устной речи английского языка. The given article discusses the importance of using video materials and commercials while teaching English idioms in educational institutions. Also, a number of tools and means are covered, which make it easier to teach these units, thus contributing to the development and improvement of the English speaking.
Keywords: Մանկավարժություն