Մի քանի դիտարկումներ ժամանակակից կրթական համակարգի հիմնադրույթների համապատկերում - Հովհաննիսյան, Ելենա; Հարությունյան, Նաիրա
Հոդվածում քննարկվում են ժամանակակից կրթական հայեցակարգի վերաբերյալ մի շարք հարցեր: Փորձ է արվում դրանք ներկայացնել արդի մանկավարժահոգեբանական պահանջների համապատկերում, ներկայացնել մի շարք դիտարկումներ: В статье обсуждаются некоторые вопросы относящийся современной образовательной концепции. Делается попытка представить их в соответствии с требованиями современного педагогикопсиологического контекста, представить ряд наблюдений. The article describes some points concerning contemporary educational concept. An attemp is made to present them in the context of contemporary pedagogical and psychological requirements, also present a series of observations․
Keywords: Մանկավարժություն և մեթոդիկա