Նար-Դոսի «Ես և նա» պատմվածքի ուսուցումը դպրոցում - Սարգսյան, Աննա
Հետազոտության մեջ ներկայացված է Նար-Դոսի «Ես և Նա» պատմվածքի ուսուցումը դպրոցում: Առանաձնացված են ուսուցման մի- քանի ակտիվ մեթոդներ, որոնց կիրառմամբ Նար-Դոսի «Ես և Նա» պատմվածքի ուսուցումը առավել արդյունավետ է և զարգացնող: В исследовании представлен метод преподавания рассказа Нар-Доса "Я и Он" в школe. Были выделены некоторые активные методы обучения, при использовании которых изучение рассказа Нар-Доса "Я и Он" будет более эффективным и развивающим. The method of teaching of Nar-Dos’s story “Me and Him” was introduced in the essay in school.The active methods of studying were mentioned, by means of using them in the studying of Nar-Dos’s story “Me and Him” became more effective and developing.
Keywords: Մանկավարժություն և մեթոդիկա