Լեզվամտածողության ձևավորումը գրաբարի դասընթացում - Յուզբաշյան, Աշխեն
Լեզվամտածողությունը այն կարևոր վերջնարդյունքն է, որը ձևավորվում է ցանկացած լեզվի դասավանդման գործընթացում: Հաշվի առնելով մարդու ընկալման տարբեր ձևերը` սույն հոդվածում անդրադարձել ենք քերականական իրողությունների դասավանդման որոշ առանձնահատկությունների` առաջարկելով բանաձևումներ բայական և հոլովման համակարգում: Лингвистическое мышление - это важный результат, который формируется в любом лингвистическом учебном процессе. Принимая во внимание различные формы человеческого восприятия, в этой статье мы затронули некоторые из реалий грамматики, предложив формулы спряжений и склонения существительных. Language linguistics is an important result that is shaped in any language teaching process. Taking into account the different forms of human perception, we have touched upon some of the realities of grammar education in this article by proposing resolutions and verbal.
Keywords: Մանկավարժություն և մեթոդիկա