Մանկական գրականության դասավանդման մի քանի հարցեր - Գիլավյան, Մելինե
Հոդվածում քննարկվում են հայ մանկապատանեկան արձակի ու պոեզիայի/ 20-րդ դար/դասավանդման մի շարք հարցեր, որոնք օգտակար կարող են լինել ուսանողների, մանկական գրականության դասավանդողների համար: В статье затрагивается ряд вопросов, связанных с армянской детской и юношеской прозой и поэзией XX века, которые могут быть полезны для студентов и преподавателей детской литературы. The paper dwells on the 20th-century Armenian prose and prose for children and adolescents which might be useful for students, for lecturers of child’s literature, in particular.
Keywords: Դասավանդման մեթոդիկա