Մանկավարժական իրավիճակներում ծագած խնդիրների լուծման տեխնոլոգիաները - Հակոբյան, Գրետա
Հոդվածում դիտարկված են մանկավարժական իրավիճակների դասակարգման, այդ իրավիճակներում ծագած խնդիրների ու դրանց լուծման վերաբերյալ հարցեր: Բնութագրված են մանկավարժական իրավիճակի լուծման փուլերը: Ներկայացված են մանկավարժական իրավիճակներ և դրանցում ծագած խնդիրների լուծման օրինակներ: В статье рассмотрены вопросы, касающиеся классификации педагогических ситуации, решении задач, возникших в этих ситуациях. Характеризованы этапы решения педагогической ситуации. Представлены примеры педагогических ситуации и решении задач, возникших в них. The article deals with issues related to the classification of pedagogical situations, problems arising in those situations and their solutions. The phases of a solution toa pedagogical situation have been characterised. Pedagogical situations and examples of solutions to problems in those situations have been presented.
Keywords: Մանկավարժություն և մեթոդիկա