Արևմտահայերենի բառապաշարային առանձնահատկությունները և դրանց ուսուցումը բուհական համակարգում - Ղարիբյան, Սուսաննա
Հոդվածում ներկայացված է բուհական համակարգում արևմտահայերենի բառապաշարային համակարգի առանձնահատկությունների՝ ինտերակտիվ մեթոդներով ուսուցման նմուշօրինակ՝ հագեցած կիրառական և ճանաչողական վարժություններով: В статье представлен образец обучения особенностей западноармянской лексической системы интерактивными методами, насыщенный прикладными и познавательными упражнениями․ The article presents the peculiarities of the Western Armenian wordstock/ vocabulary teaching illustrated with an example of interactive teaching methods, which comprises, practical and cognitive exercises.
Keywords: Մանկավարժություն; Ուսուցման և դասավանդման մեթոդիկա; Արևմտահայերեն