Ակունքների հիշողությունների արձագանքը Ռուբեն Մարուխյանի արձակում - Մուրադյան, Ա․ Ս․
Ռուբեն Մարուխյանի արձակում առանձնահատուկ տեղ է գրավում ցեղասպանության թեման։ Այդ ստեղծագործություններում արտացոլվել են գրողի հայացքները, հիշողությունները, hիասթափությունները։ Մարուխյանի նպատակն է՝ գրել այնպես, որ իր գրվածքներն օգնեն մարդկանց ամենադժվարին պահերին ձգտել բարուն ու գեղեցիկին։ В прозе Рубена Марухяна тема геноцида занимает особое место․ В произведениях изложены размышления писателя, ево в згляды, воспоминания, разочарования․ Цель писателя։ писать так , чтобы свои произведении помогли бы людям даже напряженные дни стремление к добру , прекрacному․ Genocide has a special place in Ruben Marukhyan’s prose works. The vriter’s thoughts, memories , disappointements are reflected in these works. Marukhyan’s purpose is to write so that his writings help people to seek goodness and beauty in the most difficult moments:
Keywords: Գրականագիտություն