Թույլ տեսնող կրտսեր դպրոցականների տեսողական ընկալման զարգացման մակարդակի ուսումնասիրում - Մարության, Մ. Կ.
В статье анализируются результаты исследования уровня развития зрительного восприятия у слабовидящих школьников I-IV классов. In the article are analyzed rezults of research of a level of visual perception at visually ampaired school students of the I-IV classes.
Keywords: կրտսեր դպրոցական; տեսողական ընկալում