Լսողության խանգարումներ ունեցող նախադպրոցական տարիքի երեխաների հետ անցկացվող տոնահանդեսների և միջոցառումների կազմակերպման աշխատանքների վերլուծությունը - Մանուկյան, Ա. Վ.
В статье представлен анализ работ по организации и проведения праздников и мероприятий с детьми дошкольного возраста с нарушениями слуха. Выявлены положительные и отрицательные стороны проводимых праздников и мероприятий работы. In the article analysis of works on organization and conduction of holidays and events with preschool children with hearing disorders are presented. Positive and negative aspects of the conducted works have been revealed.
Keywords: Լսողության խանգարուﬓեր ունեցող նախադպրոցական տարիքի երեխաներ