Տեսողության խանգարումներ ունեցող երեխաների տարածական կողմնորոշման կարողությունների ձևավորման անհրաժեշտության տեսագործնական հիմնավորումը ընտանեկան դաստիարակության պայմաններում - Դավթյան, Ս. Ռ.
В статье представлено теоритеческое и практическое обоснование необходимости формирования пространственной ориентировки дошкольников с нарушением зрения в условиях семейного воспитания․ In the article the main directions, theoretical-practical ways of development of spatial orientation of preschool children with visual impairments, and its necessity in family education conditions are presented.
Keywords: Տեսողության խանգարուﬓեր ունեցող երեխաներ