Постижение России в наследии Д. С. Лихачёва - Приорова, И. В.
В статье описывается принцип работы с китайскими студентами, изучающими русский язык в Китае, и роль произведений Д. С. Лихачева в формировании целостного взгляда на российскую культуру. The article describes the principle of working with Chinese students studying Russian language in China, and the role of the works of D. S. Likhachev in the formation of a holistic view of the Russian culture. Հոդվածում նկարագրվում է ռուսերեն սովորող չինական ուսանողների հետ աշխատելու սկզբունքը Չինաստանում և Դ.Ս.Լիխաչևի ստեղծագործությունների դերը ռուս մշակույթի ամբողջական պատկերացումների ձևավորման գործում:
Keywords: Методика