Игровые задания с глаголами движения - Мкртичян, С. Е.
Игровые технологии разработаны, изучены и используются давно, но сегодня они актуальны как никогда. Игра является одним из наиболее эффективных приемов реализации коммуникативного принципа в обучении русскому языку. Нами разработаны игровые задания, которые помогут лучше понимать и правильно употреблять в речи глаголы движения. Gaming technology is designed and used for a long time, but today they are more relevant than ever. Game is one of the most effective methods of realization of communicative principle of training Russian language. We have developed game tasks which will help better understand and use correctly in speech the verbs of motion. Խաղային տեխնոլոգիաները մշակվել, ուսումնասիրվել և օգտագործվում են վաղուց, սակայն այսօր դրանք շատ ավելի անհրաժեշտ են: Խաղը ռուսաց լեզվի դասավանդման ընթացքում հաղորդակցման սկզբունքների ուսուցման արդյունավետ իրականացման ձևերից մեկն է: Մեր կողմից մշակվել են խաղային առաջադրանքներ, որոնք օգնում են լավ հասկանալ և խոսքում ճիշտ կիրառել շարժում արտահայտող բայերը:
Keywords: Методика