О лингвистических парадоксах - Гулакян, Б. С.
В статье рассматривается научная несостоятельность понятий и представлений "Слог без гласного ядра", "Слоговой сонант", "Звонкий аспирированный". The article discusses the failure of the scientific concepts and ideas: "without vowel syllable nucleus", "syllabic sonant" "Voiced aspirated." Հոդվածում քննարկվում է “վանկ առանց ձայնավորի կորիզի”, «ձայնորդ», “ձայնեղ խուլ” հասկացությունների և պատկերացումների մասին գիտական ձախողումը:
Keywords: Лингвистика