Проблемы социально-экономического и демографического развития НКАО - В. Е. Ходжабекян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Խորհրդային իշխանության տարիներին ԼՂԻՄ-ում Ադրբեջանի կառավարող շրջանների կողմից իրականացվող սոցիալ-տնտեսական քաղաքականությունը ըստ էության հայ բնակչությանը մարզից արտաքսելու ազգային քաղաքականության շարունակությունն է։
Keywords: History; Demography; Population; Vital Events; Economic History and Conditions; Social history and conditions; Social problems; Social reform; D History; H Social Sciences