Профессиональное физкультурное образование в Армении - Аракелян, В. Б.; Казарян, Ф. Г.
На основе историко-описательного анализа освещается деятельность института физической культуры за 70 лет своего существования. The article is based on the historical character-analysis revealed the history of the Armenian State Institute of Physical Education for 70 years. Հոդվածում պատմանկարագրային վերլուծության հիման վրա բացահայտվել են ֆիզիկական կուլտուրայի հայկական պետական ինստիտուտի գործունեության պատմագրությունը 70 տարիների ընթացքում:
Keywords: Педагогика