К вопросу о месте современных электронных пособий в преподавании русского языка как иностранного - Саркисян, Г. Р.
В статье на примере структуры, принципов построения и системы заданий рассматриваются вопросы использования Интернет-ресурсов в процессе обучения иностранным языкам. The article is devoted to the study and analysis of modern electronic resources in Russian language available on the Internet. An effort has been made to reveal the advantages and disadvantages of the two currently functioning Russian electronic courses and manuals. Key words: electronic textbook, electronic resource, multimedia technologies, interactive course, hypertext, electronic manual. Հոդվածը նվիրված է Ցանցում առկա ռուսերենի ուսումնասիրմանն ուղղված և բոլորին հասանելի էլեկտրոնային ռեսուրսների դիտարկմանն ու վերլուծությանը: Փորձ է կատարվել բացահայտելու/վերհանելու ներկայումս գործածվող այդպիսի 3 էլեկտրոնային դասընթացների և ձեռնարկների հիմնական առավելությունները և թերությունները:
Keywords: Лингвистика; Литературоведение; Теория перевода