Բասենի խոսվածքը Շիրակի մարզում (քերականական առանձնահատկություններ) - Խաչատրյան, Հասմիկ (ՀՀ ԳԱԱ ԼԻ հրատարակչություն)
В данной статье объектом исследования говор села Мец Манташ Арти́кского района Ширакской области - как проявление одного говора Басена диалекта Карно. In this article, the speech of Mets Mantash village, Artik Region of Shirak Marz, was examined as a manifestation of a speech of Bassen of the Karin dialect.
Keywords: Բարբառագիտություն