Մտավոր զարգացման խնդիրներ ունեցող կրտսեր դպրոցականի ուսումնադաստիարակչական գործընթացում <<տեխնոլոգիա>>առարկայի դերն ու նշանակությունը - Պողոսյան, Ս․ Ս․
В статье представлены значение предмета “Технология” в процессе обучения и воспитания младших школьников с проблемами умственного развития, раскрыты средства приобретения трудовых умений, навыков и технологических знаний. The article describes the role of the subject ,,Technology,, in the process of education and upbringing of lchildren with mental disabilities, as well as the means for acquiring technological knowledge and working capabilities of those children.
Keywords: Մտավոր զարգացման խնդիրներ ունեցող երեխա