Լսողության խանգարում ունեցող նախադպրոցական տարիքի երեխաների զարգացման մակարդակի գնահատման թեստերի արդյունավետության հիմնավորումը - Մանուկյան, Ա․ Վ․; Հարությունյան, Ա․ Մ․
В статье на основе анализа результатов исследований представлена эффективность разработанных тестов для определения уровня развития детей дошкольного возраста с нарушением слуха. The article presents the result of the research of the analysis, shows the effectiveness of the developed tests to determine the level of development of preschool children with hearing impairment.
Keywords: Լսողության խանգարում ունեցող երեխաներ