Некоторые вопросы повышения уровня правосознания и правовой информации - Р. С. Погосян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հասարակության մեջ առկա սոցիալ-մասնագիտական, ինչպես և ընդհանուր կուլտուրական մակարդակների տարբերության պատճառով իրավական տեղեկատվությունը պետք է լինի կոնկրետ և ուղղված՝ անհատների որոշակի խմբի, ընդ որում, ինչպես տեղեկատվության, այնպես էլ նրա տարածման եղանակներն ունեն կարևոր նշանակություն։ By virtue of the differences between the social-professional and general cultural levels in the society, legal information should՛ be concrete and addressed to a specific group of persons. Thus, both the information and her media of its dissemination have an important՛ significance.
Keywords: Law