Использование кейс-метода для приобретения профессиональных коммуникативных умений на уроках русского языка - Саркисян, И. Р.
В статье рассматривается эффективность кейс-метода, тенденции современных технологий и методов обучения в профессиональном образовании Армении, соединяющие теоретическую подготовку и практические умения учащихся вузов, которые позволяют учитывать специализированную направленность в системе проблемного обучения русскому языку. In present article examines the effectiveness of case-method, the trends of modern technologies and teaching methods in education system of Armenia, connecting students, theoretical knowledge and practical skills, which allow to account the specialized direction in the system of problem-based learning of Russian language. Հոդվածում քննարկվում է քեյս-մեթոդի արդյունավետությունը, ժամանակակից տեխնոլոգիաների ուղղվածությունները և Հայաստանի մասնագիտական կրթության համակարգի դասավանդման մեթոդները, որոնք միավորում են ուսանողների տեսական գիտելիքներն ու գործնական հմտությունները և հնարավորություն են տալիս հաշվի առնել քեյս ուսուցման համակարգի շրջանակներում ռուսաց լեզվի դասավանդման գործընթացի հատուկ ուղղվածությունը:
Keywords: Методика