Советская школа исследований аргументации - З. З. Илатова; М. Ю. Сластенов (Հայկական ԽՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Փաստարկման տեսության ուղղությամբ հետազոտությունները ԽՍՀՄ-ում ծավալվել են համեմատաբար ոչ վաղ ժամանակներից։ Այդ պրոբլեմի վերաբերյալ առաջին հրապարակումները լույս տեսան 1970-ական թթ. վերջին և 1980-ական թթ. սկզբին։Investigations regarding the view of argumentation have comparatively been propagated recently. In the USSR the first publications concerning that problem saw the light of day at the end of the 1970s and beginning of the 1980s.
Keywords: B Philosophy; Psychology; Religion; B Philosophy