Роль прибыли в условиях самоокупаемости и самофинансирования - Т. С. Адамян (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Ձեռնարկությունների և ճյուղերի փոխադրումը լրիվ տնտհաշվարկի և ինքնաֆինանսավորման, բարձրացնում է շահույթի դերը՝ որպես լայն վերարտադրության, տնտեսական խթանման ֆոնդերի առաջացման, պետական բյուջեի եկամուտների ձևավորման աղբյուր։
Keywords: H Social Sciences; Economic Theory; Finance