Экономическая эффективность птицеводства Армянской ССР в 12-ой пятилетке - С. Р. Асатурян (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Սննդամթերքներով բնակչության աճող պահանջմունքներն ապահովելու պրոբլեմի լուծումը, թռչնաբուծության արտադրանքի, տեսականու և որակի աճի ապահովումը հանրապետությունում հենվում է թռչունի մթերատվության բարձրացման, ցեղական աշխատանքի ու կերային բազայի բարելավման վրա։ Այն նաև արտադրության կուլտուրայի կտրուկ բարձրացում է պահանջում։
Keywords: H Social Sciences; Agriculture; Animals; Economic Theory; Technology