USB ֆլեշ կրիչից թաքնված ֆայլերի վերականգման հնարավորությունները - Հակոբյան, Մ. Զ.; Պողոսյան, Ս. Գ. (Մանկավարժ հրատ․)
Օգտագործելով Windows օպերացիոն համակարգ, հնարավոր է վիրուսի կամ այլ վնասակար ծրագրի պատճառով առաջանա անձնական տվյալների անհետացում, ինչպես ամբողջ համակարգչից, այնպես էլ USB ֆլեշ կրիչներից: Ինչպես հայտնի է, բոլոր օպերացիոն համակարգերը թույլ են տալիս ակտիվացնել կամ ապաակտիվացնել թաքնված ֆայլերի արտապատկերումները, սակայն ֆայլերը ըստ նախնական հրամանի, որոնք արդեն «թաքնված» էին Windows օպերացիոն համակարգով լռելայն չեն արտապատկերվում: Հոդվածում տրվում է մեկնաբանություն, թե ինչ եղանակներով և թե ինչպես կարելի է վերականգնել USB ֆլեշ կրիչից թաքնված ֆայլերը: Некоторые вирусы и вредоносные программы могут вносить изменения в реестр Windows, в результате чего отображение скрытых файлов может не работать должным образом. В этом случае внесѐнные изменения в свойства папки могут сбрасываться каждый раз. Исправить данную проблему можно в редакторе реестра. В этой статье рассматриваются три метода как восстановить скрытые файлы. Some viruses and malicious programs can make changes to the Windows registry, resulting in the display of hidden files might not work properly. In this case, the changes made to the properties of the folder can be reset each time. Fix this problem can be in the Registry Editor. This article discusses three methods of how to recover hidden files.
Keywords: Օպերացիոն համակարգ