Արվեստագիտական առարկաների ուսուցման գործընթացում ուսանողների ստեղծագործական կարողությունների զարգացման առանձնահատկությունները և օրինաչափությունները - Իսկոյան, Լ. Ա. (Մանկավարժ հրատ․)
Հոդվածում քննարկված են արվեստագիտական առարկաների ուսուցման գործընթացում ուսանողների ստեղծագործական կարողոությունների զարգացման առանձնահատկությունները և օրինաչափությունները, բացահայտված են դրանց վրա ազդող հիմնական գործոնները: В статье рассматриваются особенности и закономерности развития творческих умений студентов. Выявлены основные факторы развития творческих умений студентов в процессе обучения искусствоведческих дисциплин. The article dwells on the peculiarities, regulations of the development of students creative skils. The fundamental factors of the development of students creative skils in teaching art disciplines heve been uncovered and detailed in the paper.
Keywords: Գեղարվեստական կրթություն