Ինքնահաստատման հիմնախնդիրը հոգեբանության մեջ - Դանիելյան, Ս. Հ. (Մանկավարժ հրատ․)
Հոդվածում վերլուծվել և հստակեցվել են ինքնահաստատում հասկացությունը, ինքնահաստատման երևույթի վերաբերյալ տարբեր տեսակետները փիլիսոփայության և հոգեբանության ոլորտներում: В статье представлены основные исследования проблемы самоутверждения психологии. Анализируются работы не только психологов, но и философов. The article presents the main researches concerning the problem of self-affirmation in psychology. Are analyzed not only the works of psychologists but also philosophers.
Keywords: Հոգեբանություն