Языковая игра в преподавании русского языка как неродного, иностранного и второго родного - Суханкина, Елена (Զանգակ հրատ.)
Հոդվածը նվիրված է ռուսերենի դասերին և արտադասային գործունեության ընթացքում լեզվական խաղերի կիրառմանը: Ներկայացված է լեզվական խաղ հասկացության էությունը, առանձնահատկությունները, երևույթի զարգացման ընթացքը: Իբրև գործնական հավելված ներկայացված են լեզվական խաղերի կիրառման օրինակներ: The article is devoted to the use of language games on the lessons of the Russian language and extra–curricular activities. We have given the definition of “language game”. Also, we have traced the history of the study of this phenomenon. As a practical application there is an example of using different language games.
Keywords: Теория языка