От правовой культуры до «акме» в правовой компетентности - Кархалев, Иван (Զանգակ հրատ.)
Հոդվածում ներկայացված է իրավական մշակույթի առաջնայնության և կարևորության նշանակությունը թե՛ հասարակական և թե՛ անձի գիտակցության մեջ: Արտացոլված են հասարակական և անձի գիտակցական համակարգում իրավական մշակույթի ձևավորման և զարգացման խնդիրները իրավական կոմպետենտության համատեքստում` «ԱԿՄԵ »–ն դիտարկելով իբրև ինտեգրալային բաղադրիչ: The article represents the significance and priority of legal culture both in the social and individual realization. It reveals all the developmental problems of social and individual consciousness system in the context of legal competence, regarding “ACME” as an integral component.
Keywords: Психология