Межнациональные отношения в студенческой среде: исследования 2014 года - Машина Любовь Александровна (Զանգակ հրատ.)
Հոդվածում դիտարկվում է երիտասարդների միջազգային հարաբերությունների հիմնախնդիրը: Բնութագրվում է հետազոտության ախտորոշիչ գործիքակազմը և ներկայացվում հետազոտության արդյունքները 5 տարվա կտրվածքով: Հոդվածում արտացոլված են բազմամշակութային կրթական միջավայրում միջազգային հարաբերությունների ուսումնասիրման հիմնական արդյունքները: The article considers the problem of interethnic relations in the youth environment. It describes diagnostic research tools and results of research on the depth of 5 years. The major results of the study of ethnic relations in a multicultural educational environment are illustrated in the article.
Keywords: Психология