Оценка личности: ресурсный и компетеностный подходы - Синягин, Юрий (Զանգակ հրատ.)
Հոդվածում դիտարկվում են անձնային– մասնագիտական ախտորոշման հարցերը ռեսուրսային և կոմպետենտային մոտեցումների տեսանկյունից: Բնութագրվում են նշված մոտեցումները, վերլուծվում դրանց զարգացումը հոգեբանական գիտությունում և ներկայացվում կիրառման հնարավորությունները կառավարչի և մասնագետի անձի գնահատման գործընթացում: The article examines the personal–professional diagnostic products resource and competence– based approaches. Characterized the approaches analyzed their development in the science of psychology and describes the possibility of applying to the assessment of personality and a professional manager.
Keywords: Психология