Социальные роли личности - Владимир Микаелян (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Սոցիալական մեծ կամ փոքր խմբերի գործունեությանն անհատի ակտիվ մասնակցության հնարավորությունը պայմանավորված է նրա մեջ Ես-պատկերների խտացված բազմության նախագոյությամբ, որը մարդու հոգեկան էվոլյուցիոն ձեռքբերումն Է:
Keywords: B Philosophy; Psychology; Religion; Psychology