Интернет и современный школьник: наносимый вред и пути решения проблемы - Фондеркина, Лариса (Զանգակ հրատ.)
Հոդվածում արծարծված է անչափահասների ճանաչողական գործընթացի վրա երկարատև համացանցային ակտիվության ազդեցության խնդիրը: Հոդվածի հեղինակը ցույց է տալիս համացանցի երկարատև ներգործության ազդեցությունը դպրոցականների մնեմիկական կարողությունների արդյունավետության և որակյալ յուրահատկությունների վրա և առաջարկում է գոյություն ունեցող խնդրի լուծման ճանապարհներ կրթական համակարգում: The article discusses the problem of long-term impact of Internet activity on cognitive processes of adolescents. The author shows the effect of prolonged exposure the Internet on the efficiency and qualitative features of mnemonic abilities of schoolchildren and offers solutions the existing problems in the education system.
Keywords: Методика обучения и преподавания